Az SDSys rendszer Hibridszámla szolgáltatásával Ön nyomtatott számlát küldhet vevőjének. Ne töltse idejét a nyomtatással és a postázással!

Az SDSys Hibridszámla az Ön által elkészített számlát továbbítja a hibridszámla-szolgáltatónak, ahol azt  kinyomtatják, borítékolják és azonnal postára teszik.

Megjelölheti, hogy a számlaküldemény normál, elsőbbségi, vagy tértivevényes küldeményként kerüljön feladásra.  A nagy előnye mindennek, hogy a költség közel ugyanannyi, mintha saját kezűleg nyomtatta volna ki, címezte volna meg a borítékot és állt volna sorban a postán. Ön megszabadul mindezektől a feladatoktól, idejét pedig hasznosabb dolgokkal töltheti!

hibridszamla

Hogyan működik?

Mindenekelőtt a hibridszámla használatához  regisztrálnia kell az SDS Zrt szolgáltatásaira, amit ezen a weblapon is megtehet az „Ügyfeleinknek” menüpontban. Fontos, bejelölnie, hogy a Hibridszámla szolgáltatást is igénybe kívánja venni. A regisztrációval Ön azonnal 300 Ft értékű kredittel rendelkezik, ami a Hibridszámla esetén 1 darab számla küldésére elegendő, így ezt a szolgáltatást is kockázat és költség nélkül ki tudja próbálni. Az SDSys rendszere egyenlegfeltöltéses megoldással működik, erről bővebben az áraink oldalunkon olvashat.

  • Ha Önnek olyan számlázószoftvere van, ami már fel van készítve az SDS dokumentumok küldésére, akkor semmi más dolga nincs, mint a szokásos módon elkészíteni a számlát, és az SDS küldés funkciót meghívva megjelöni, hogy Hibridszámlaként szeretné elküldeni azt. Az összes többi feladatot elvégzi az SDSys rendszer.
  • Ha Önnek még nincs olyan számlázóprogramja, ami fel van készítve az SDS dokumentumok küldésére, akkor is van lehetősége e szolgáltatást használni. Ehhez a következőket kell tennie:

o   Töltse le weboldalunkról az SDS kliens programot. Ezt a programot csak letölteni kell és elindítani, telepítésre nincs szükség.

o   A megszokott számlakészítő programjával készítse el a megszokott módon a számláját. Az elkészült számlát pdf formátumban mentse el. Amennyiben az Ön  számlázó programja nem tudja a számlát pdf formátumban elmenteni, úgy töltsön le egy pdf nyomtató (pl. a pdf creatort innen).

o   Lépjen be az SDS kliensprogramba, válassza ki az e-számla küldés funkciót. Léptesse az ablakot abba a mappába, ahova a pdf formátumú számlát elmentette, és máris küldheti azt a Hibridszámla szolgáltatás felé Az SDSys rendszerén keresztül Ön az alábbi módokon és árakon küldheti el papír formátumú számláit:  

Hibridszámla árak

 

  Szín Szolgáltatás visszaigazolás Szolgáltatás sebesség Ár
1. csomag fekete normál normál 163
2. csomag fekete normál elsőbbségi 199
3. csomag fekete ajánlott normál 454
4. csomag fekete térítvény normál 636
5. csomag színes normál normál 201
6. csomag színes normál elsőbbségi 237
7. csomag színes ajánlott normál 492
8. csomag színes térítvény normál 674

Maradt még kérdése?

tegye fel e-mailben