SDSys a 21. századi könyvelésért

Biztonságos, intelligens csatorna a könyvelési anyagok kezelésére

i

Nem kell irathalmokat tárolni

}

Naprakész szolgáltatás

Nem duplikálódnak a dokumentumok

l

Csökken a kézi adatbevitel

Mire megoldás az SDSys?

Önnek mennyi ideje megy el számlaadatok rögzítésére? Ha nem egyezik a főkönyv, mennyi idő megtalálni az eredeti bizonylatot?

Az SDSys értékes időt takarít meg Önnek, hogy az érdemi  munkára koncentrálhasson.

  • Vége az irathalmok végtelennek tűnő tárolásának!
  • Vége a duplikáltan kapott könyvelési bizonylatok idejének!
  • Csökken a manuális adatbevitel!

Mit nyújt az SDSys?

Megoldódhat a duplán érkezett bizonylatok kétszeres könyvelésének a problémája. Minden dokumentumnak csak az eredeti elektronikus másolata kerül az Ön kezébe, így azonnal megszűnnek a többszörös, külön utakat járó papírmásolatok. Eltűnnek az Ön polcairól az ügyfeleinek a számlái, vagy azok másolatai. Ami viszont a legnagyobb eredmény, hogy nem kell többé keresnie egyetlen lekönyvelt dokumentumot sem, mert minden lekönyvelt tétel a vizsgálatakor azonnal rendelkezésre áll.

Adóhatósági ellenőrzés esetén is azonnal bemutatható a könyvelt bizonylat képe. Az SDSys rendszer mindig tettre készen ott áll Ön mellett és csak arra vár, hogy kívánságára elővarázsolja a lekönyvelt dokumentum eredeti példányát, vagy annak hiteles másolatát. Ha SDS-t használ, akkor végleg eltűnik a különbség az elektronikus és papíralapú bizonylatok között. Az adóhatóság és a könyvelők között egységes szemléletű technika kerül alkalmazásra!

Nem mellesleg az elektronikus bizonylatok kontírozásának a megjelenítésének sok éves problémája is megnyugtatóan megoldódik.

Nagyszerű kiegészítő szolgáltatások

Az SDSys-re számos kiegészítő funkció kapcsolódhat. Ilyenek lehetnek a tárolás, a speciális számla-karakterfelismerés, az elektronikus aláírás, az archiválás, és így tovább. Kiválóan alkalmas arra, hogy az Ön által könyvelt vállalkozók eljuttassák a számlákat, dokumentumokat. Így a könyvelési szolgáltatás megbízhatósága, színvonala, gyorsasága jelentősen megnő a hatékonyabb adatáramlás révén.
A rendszer része lehet az OCR, azaz optikai számla-karakterfelismerő funkció. Ezzel nagymértékben gyorsul és pontosabbá válik az adatrögzítés, hiszen az adatok kézzel történő beírása helyett a rendszer felismeri a bizonylat adatait. Ennek köszönhetően a könyvelői munka adatrögzítési része minimálisra csökken.

Az SDSys zárt, biztonságos csatorna

Az SDSys egy különálló virtuális csatornát nyit a vállalkozás és a könyvelő között – függetlenül attól, hogy milyen rendszereket használnak. Az itt folyó adatáramlás biztonságos és ellenőrzött, az adatok az informatikai felhőben tárolódnak, és az arra illetékesek számára bármikor visszakereshetőek. Más számára azonban elérhetetlen.

A már jól megszokott könyvelőprogramját használhatja tovább úgy, hogy közben növeli munkája hatékonyságát! Az SDSys csatlakoztatható bármely szoftverhez, legyen az számlázó vagy könyvelőprogram, vagy egyéb megoldás.

Segíthetünk?

Milyen könyvelőprogramot használ?

Havonta hány számlát kezel?

Kérdése van?

Név

E-mail cím

Telefonszám

Maradt még kérdése?

tegye fel e-mailben