A Smart Document System megvalósításának kulcsszereplői

Az SDS fejlesztése mögött több mint két évtizedes tapasztalat, vállalatirányítási, rendszer- és ügyvitelszervezési szakértelem és sokszáz ügyfél kiszolgálása során leszűrt tudás áll.

Csiba András

Stratéga és jövőkép-alkotó. A vállalati folyamatok, az irat- és dokumentumkezelés elméletének és napi gyakorlatának szakérője. Az SDS egyik atyja, aki lelkesedésével a tervezés és megvalósítás teljes folyamatát a vállán hordozza.

Kornis György

Már a telefon csörgéséből tudja, milyen problémával keresik meg az ügyfelek. Két évtizedes ügyvitelszervezési, rendszerbevezetési tapasztalatával nehéz meglepetést okozni neki a vállalatirányítási rendszerek területén, de őt elsősorban az emberek és a cégek érdeklik. Kollegáival megoldást keres és talál a kihívásokra. Gyakorta tart előadásokat szerte az országban, ügyfeleknél, szakmai konferenciákon és egyetemeken.

Nagy Gábor

A vezető csapat legifjabb tagja, de rutinja, precizitása minden részletre kiterjed. A tervezésétől az utolsó kódig benne van a fejlesztésben, szemét a legapróbb logikai bukfencek vagy hibák se kerülik el.

Rajné Adamecz Ildikó

Az SDS piacravitelének és a társaság megalapításának motorja, elsősorban gyakorlatias üzleti szemléletével, piaci bevezetési és befektetési tapasztalatával járul hozzá a projekt sikeréhez.

Ha érdekesnek találja az SDS koncepcióját

– akár leendő felhasználóként, fejlesztőpartnerként, szolgáltatóként vagy befektetőként érdeklődik –

írjon nekünk, és találkozzunk személyesen