SDS: felhő alapú dokumentumkezelés az Ön rendszereiben is

- terjessze ki szolgáltatását a programhoz kapcsolódó biztonságos dokumentumeléréssel

Az Ön által fejlesztett vagy forgalmazott rendszer is kapcsolódhat a Smart Document System szolgáltatásaihoz. Tegye elérhetővé a saját ügyfelei számára is az SDSys szolgáltatásait! Ingyenesen ellátjuk Önt minden szükséges technikai információval. Fejlessze ki az SDS-konnektort és növelje ügyfelei megelégedettségét. Legyen Ön is első partnereink között!

A Smart Document System felhő-alapú dokumentum továbbító (közmű jellegű) szolgáltatás, számos kiegészítő funkcióval, mint például a tárolás, a speciális számla-karakterfelismerés, az elektronikus aláírás, az archiválás, és így tovább. Fő feladata különböző vállalkozásokban működö szoftverek közötti kapcsolat létrehozása a céges hatékonyság, a dokumentumokkal kapcsolatos adatbiztonság, megbízhatóság és hatékonyság megteremtésére.

Tegye ezen szolgáltatásokat univerzálisan elérhetővé saját szoftvereihez kapcsolódóan is, hogy még több ügyfelet hódítson meg! Növelje bevételét az SDS rendszerhez való kapcsolódás kialakításával!

A Smart Document Systemshez, mint dokumentum közműrendszerhez bármely szoftver csatlakoztatható, legyen az számlázó könyvelő- logisztikai program, vagy egyéb megoldás – Önön múlik, hogy a saját szoftvereihez mikor készül el a konnektor. Díjmentes technikai információt adunk az SDS-csatolók kialakításához, így akár napokon belül elkészülhet az Ön fejlesztése. A későbbiekben a hozzánk forduló érdeklődő gazdálkodók, könyvelők számára folyamatosan frissülő listát biztosítunk az SDS-kompatibilis megoldásokról, ezzel szintén elősegítve az Ön üzletét.

 

A gazdálkodók keresik a hatékony eszközöket és módszereket. Az SDS Zrt. által az alapszolgáltatáshoz automatikusan kapcsolódó felhő alapú dokumentumközvetítés is ezek közé tartozik. A közelmúltban indult SDS Zrt. egyedülálló a magyar piacon abban a tekintetben, hogy egy rendszer- és platformfüggetlen megoldásról van szó a vállalkozások közötti dokumentumáramlás hatékonnyá, biztonságossá tétele érdekében. A felhasználók az SDSys-t szolgáltatásként vehetik igénybe: nincs beruházási díj, csupán a rendszeren keresztül továbbított adatmennyiségért, illetve igénybe vett kiegészítő szolgáltatásokért fizetnek, előre pontosan kalkulálható összeget.

Elérhetővé tenné ügyfelei számára az SDS-t?

Legyen partnerünk az SDS-illesztések elkészítésében és adjon nagyobb értéket ügyfeleinek!

Támogatjuk Önt, hogy a meglevő szoftverekhez elkészítse az SDS-csatlakozót és ezzel fontos többletszolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek.

Az alábbiakban kérjük, adja meg, hogy mely programokhoz kívánja elkészíteni a csatlakozót, és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a további részletek egyeztetésére.

Mely Ön által kifejlesztett és/vagy forgalmazott számlázó, könyvelő, illetve egyéb vállalati szoftverhez szeretné kifejleszteni az SDS-konnektort:

Kérjük, adja meg saját adatait, hogy kapcsolatba léphessünk

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Maradt még kérdése?

tegye fel e-mailben